середа, 7 жовтня 2020 р.

III Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

                                             III Всеукраїнський урок доброти

«Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

5-6 жовтня 2020 року вже традиційно в освітніх закладах України пройшов Всеукраїнський урок доброти про гуманне ставлення до тварин, присвячений Всесвітньому дню захисту тварин. Ініціатор проведення – благодійна організація «БФ «Щаслива лапа».

     Був проведений Всеукраїнський урок доброти й для учнів 6-А класу. У формі розважально-виховного квесту «Пухнасті пригоди». Шестикласники виконували цікаві завдання, пов'язані з домашніми чотирилапими друзями. У якості невеличкої розминки розгадали тематичний кросворд про тварин, потім стали учасниками ігор «Питання – відповідь» (за малюнками та описом відгадали речі, які потрібні котикам і песикам) та «Поверни тварину господарю», виконали завдання «Загадкова коробочка» (розшифрували напис «Запам'ятай закон про захист тварин від жорстокого поводження номер двісті дев'яносто дев'ять»; віднайшли на мапі України міста, у яких функціонують притулки для тварин, та написали їхні назви). Потім переглянули декілька цікавих відео про чотирилапих.

                                                          








Немає коментарів:

Дописати коментар

Виховна година «Ми різні – у цьому наше багатство. Ми разом – у цьому наша сила»

  Виховна година «Ми різні – у цьому наше багатство. Ми разом – у цьому наша сила»      3 грудня у світі відзначається Міжнародний день ...